TON TON

TON TON Lekker voor jong en oud!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1401 beoordelingen
27 mei 2020 om 22:28 Op tijd! Goed gegeten meer dan genoeg!
27 mei 2020 om 21:57 Tijdens de bestelling heb ik duidelijk aangegeven dat ik er rijst erbij wil hebben. En als volgt komen ze met Friet waarbij ik had gereageerd van Ik heb rijst erbij besteld, komen ze met een smoes ow dan kom ik zo terug. Ze waren gewoon niet terug gek
26 mei 2020 om 20:35 Bezorgtijd top!! Ik had gevraagd of ze na 18.15u wilde komen ivm werk. Prima gegaan en heerlijk gegeten!
24 mei 2020 om 20:45 Ik geef niet snel slechte beoordelingen en ook niet na 1 slechte ervaring. Maar vorige keer was de pizza koud en deze keer mega zout. Ik ben er eerlijk gezegd gewoon niet lekker van. Heb nog geen halve op. Proefde ook niets omdat het zo zout was.
23 mei 2020 om 17:44 My favorite place in Waalwijk when it comes to ordering a Burger meal to home. Always fast, hot and delicious.
22 mei 2020 om 21:37 Lamsrack en toebehoren weer van prima kwaliteit
21 mei 2020 om 11:15 Al vaker besteld, nooit problemen gehad. Nu komen ze koud eten brengen met het excuus dat het druk was
21 mei 2020 om 8:29 Eten was top! Alleen bijna een uur te laat en dat was jammer.
17 mei 2020 om 22:31 Lekkerste saté van de omgeving! Super lekker van de houtskool grill, mooie verse frietjes, niet vet en lekkere verse salade. Echt aanrader!! Ik bestel snel weer.
17 mei 2020 om 21:01 Beetje later bezorgd, het zal druk geweest zijn. Desalniettemin heerlijk gegeten!
16 mei 2020 om 22:38 Knapperige frites en heerlijk gemarineerde spareribs