TON TON

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3026 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ton Ton. Meer weten? Ontdek meer

2 mrt 2024 om 20:55 Vrij snel smaakte goed
25 feb 2024 om 19:47 Ervaring is goed
24 feb 2024 om 21:23 Eten was niet heel warm. De hoeveelheid was minder dan we gewend waren. Daarnaast was er shoarma geleverd in plaats van gyros en we kregen sambal in plaats van de tomatensaus.
21 feb 2024 om 19:01 De pizza zelf was weer heerlijk maar als ik een calzone bestel en betaal en ik krijg na 1 uur wachten een gewone met een bezorger die geen Nederlands verstaat, ben ik niet blij mee. Vervolgens gebeld, weer een uur moeten wachten zonder excuses.Jammer
10 feb 2024 om 20:06 Eten was niet echt warm en de friet in de kapsalon was rouw niet gaar erg jammer voor dat geld
8 feb 2024 om 23:28 duurde erg lang voordat het bezorgd werd en was bijna koud
29 jan 2024 om 13:23 Niks op aan te merken. Was heel lekker. Frietjes gied gebakken. Niet te hard.
24 jan 2024 om 7:56 Dinsdag besteld om 17.50 uur. Bestelling kwam na 2 telefonisch contact 'waar blijft de bestelling' om 19.41uur. (dus bijna 2 uur later). Frites waren slap en lauw. Heel vervelend deze manier van bestellingen afwerken voor cliënten
14 jan 2024 om 12:25 De frietjes waren lauw, verder smaakte alles weer heerlijk en is het ruim voldoende!
11 jan 2024 om 23:23 Salade zat er niet bij
8 jan 2024 om 9:37 We hadden snacks besteld, waren heerlijk en goed warm